KAYA HABER AJANSI YILIN ÖDÜLLERİNİ BELİRLİYOR

KAYA HABER AJANSI

Bu yıl da geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Her yıl Ocak ayı içinde yılın en iyilerini KHA okurları belirliyor. 

       Okur seçimleri önermeleri o yıl içinde 22 ayrı kategoride belirleniyor. Geçen yıl Aydemir Plaza' da verilen ödüller sahiplerini bulmuştu. Türkiye gündeminde uzun süre yer almıştı. Bu yıl ise Türkiye’nin en iyi üç türkü evinden biri olan Kalan Türkü Evi' nde, Alsancak, Konak, İzmir’de gerçekleşecek

      Ödül töreninde engelli kişilere KHA Yönetim Kurulu Başkanı Zakir Kaya tarafından engelli araçları hediye edilecek. Yazar, şair, ressam ve fotoğraf sanatçıları imza günü düzenleyecek. Ardından 10 Ocak saat:16:00' da müzik ziyafeti eşliğinde ikramlar yapılacak. Ödül sahipleri ödülü yanı sıra KHA okur ve izleyicilerine de ödül verecek. 

       Halkın seçtiği en iyiler ile KHA bir ilki gerçekleştiriyor... Seçkin konuklar ile bu yıl da KAYA HABER AJANSI yine çok konuşulacak. KHA Yönetim Kurulu Başkanı Zakir Kaya  ile yaptığımız görüşmede sorduk:

 KHA  ne yapmak istiyor? 

      "Biz sosyal medya üzerinde ciddi bir grubuz. Takipçilerimiz, 22 blog sitemiz ve 2 TV miz ile ilgi odağıyız. Tarafsız medyayız. 
Amacımız başarılı insanları bulup ödül vermek onure etmek, hak ettikleri saygıyı görmelerine aracı olmaktır. Bizi takip eden milyonlara olan saygımızdan, okur temsilcilerimize de ödül vermeyi uygun bulduk. Ödüllerini  alırken, tarafsız bir Medya Grubu olduğumuzdan; sadece ve sadece okurlarımızın tarafında olduğumuzu da bu şekilde ifade ediyoruz.
       Her görüşten insan ödül alıyor bizden, ayrım yapmıyoruz. Bunun ekonomik bedelini ödüyoruz. Basın bu dönemde tarafsız kalabilmek adına bedel ödüyoruz. Halkın ve Hakk'ın doğrularını yazmaya devam edeceğiz. Bizim gerçeğimiz halkın menfaatleridir, tüm yazar kadromuz da bunun idraki ve sorumluluğunun bilincine sahiptir. Sanat, kültür açısındansa başarılı ama fark edilmeyen değerlerin önünü açıyoruz. Bu konuda da gururluyuz. Kalan Türkü Evi ve TSD' ye, TRT İzmir Kent Radyosu' na, Ağrı Federasyon ve derneklerine de sağladıkları destek için minnettarlığımızı ifade etmek isterim." dedi


                                 Abdullah KAYA - KHA

Yorum Gönder

0 Yorumlar